Personal på Jollen

Emil heter jag och det är jag som är verksamhetsansvarig för Jollen. Jag började jobba på Söderbergaskolans fritids 1993. Efter ett år så blev jag tillfrågad om jag ville starta och driva Söderbergaskolans mellanstadieverksamhet numera Beckombergaskolans och det ville jag ju såklart. Jag har även under flera år jobbat en hel del med ungdomar på fritidsgård. På min fritid går jag på mycket sport och då framförallt på fotboll. Självklart så är det Djurgården som gäller! Jag är uppvuxen i Hässelby och bor numera i Vällingby tillsammans med min dotter. så det är på denna sida om stan som jag känner mig som hemma.

Maila mig

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hej Jag heter Eva och arbetar halvtid på Jollen. Jag har varit på söderbergaskolan sedan 1996, Innan jobbade jag många år på dagis. När jag inte är på Jollen jobbar jag hemma på vår gård. Där har vi hästar, hundar och en kanin. Gården ligger på Lovö där jag bor med min man och mina 2 döttrar.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hej!

Cim heter jag och har jobbat på Beckomberga skolan sen Ht 1999, jag är uppvuxen i Tensta flyttade till Hässelbygård 1987, gick Barn och ungdom på gymnasium i vällingby
Har alltid velat jobba med barn och ungdommar enda sen jag var liten.


Jag har 3 barn, Andreas 1992, Robin 2004, Amanda 2008.
För ca 3 år sen bestämde jag och min kille att vi skulle ta och flytta till Bålsta,så där bor vi nu.
Jag trivs så otroligt bra på jobbet så några funderingar på att byta finns inte.

cim

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hej!

Jag heter Inger. Jag har jobbat på Beckombergaskolan sedan hösten 2000.

Jag har tidigare jobbat på ett par olika förskolor men har även ett förflutet som kock på ett provkök.

På Jollen håller jag i Jollenrådet, eftersom jag tycker det är viktigt att eleverna får möjlighet att vara med i demokratiska processer. Jag tycker mycket om att jobba med skapande som att måla och hålla på med lera, gips och annat.

Jag bor i Bromma och har två vuxna barn. På fritiden dansar jag samt fotograferar och älskar att vara ute i naturen.

Inger liten

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hej!

Glenn heter jag och är 49år ung och jobbar sen ht-15 på Beckombergaskolan och Jollen.

Tidigare har jag arbetat på skola och fritidshem i Bålsta i tio år och innan det i Solna på fritidsklubb och ungdomsgård sen -88.

Varför? Jo:)

Jag tycker att det är ett privilegium att få arbeta med barn och ungdomar, särskilt ögonblicken då man känner att man kan göra skillnad för dem, finnas till hands, entusiasmera  eller varför inte bara locka till bus och skratt tillsammans!!!

La Familia, min familj består av min fru Emma, sen har vi sonen Albin 12 år och Dottern Meja 9 år. Jovisst ja vovven också och han heter ”COZY” och vi bor i Sundbyberg.

Vad tycker jag är kul och så?

Musik musik musik:) ja det har jag roat mig med hela livet ”typ”,  just nu spelandes i ett par olika band. Slammer och plink!!!

Ha de gött så ses vi på JOLLEN!

Glenn

Glenn